EVENIMENTELE BEST IAȘI

Proba Prove it organizata impreuna cu PREH Iasi
Participanti la a treia editie de Prove it in centrul universitar Iesean
Algoritm de control
logo_prove-it-best-iasi

Prove it este primul techathon din România și își propune să testeze pe parcursul a 24 de ore limitele imaginației și cunoștințelor studenților ieșeni.  Probele sunt propuse de către companii și Universitatea Tehnică „Gheorghe Asach” din Iași, acoperind mai multe domenii tehnice, precum arhitectură, construcții, programare, electrotehnică, inginerie chimică sau alte discipline. Pe parcursul competiției, participanții au la dispoziție și mentori, care să le răspundă la întrebări și neclarități. 

JobShop® este primul și cel mai longeviv eveniment organizat de BEST Iași, prima ediție având loc în anul 2000. Scopul acestuia este crearea unei legături între mediul universitar și companii, prin interacțiunea directă dintre studenți sau absolvenți și reprezentanții companiilor. Devenite deja o tradiție, sesiunile de training, activitățile susținute de companii și platforma jobshop.bestis.ro sunt ceea ce diferențiază JobShop® de un târg de job-uri obișnuit și ajută studenții să intre mai ușor pe piața muncii. În plus, anul acesta au avut loc și vizite la sediul companiilor.

European BEST Engineering Competition este o competiție inginerească la nivel european dedicată studenților, oferindu-le acestora oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile tehnice și non-tehnice într-un mediu competitiv.

BEST Course in Summer este evenimentul ce unește studenți din toată Europa, care vin să ne viziteze și să cunoască orașul, tradițiile și cultura locală și, nu în ultimul rând, să participe la cursuri despre un subiect anume. Având loc pe durata a aproximativ 10 zile, acesta promovează și valorifică multiculturalitatea și dezvoltarea personală și este o ocazie foarte bună de a lega prietenii și de a avea parte de experiențe unice, de care participanții să-și amintească în viitor cu plăcere.

Summer Courses in Iasi 2022

EVENIMENTE INTERNE

Aniversarea 

Aniversarea internă reprezintă un eveniment la care celebrăm anii ce au trecut de la înființarea BEST Iași și avem parte de un weekend plin de activități, schimburi de cunoștințe și, bineînțeles, distracție. Totodată, aniversarea este și ocazia unde membrii care și-au petrecut studenția dezvoltându-se în cadrul organizației și au contribuit semnificativ la organizarea evenimentelor noastre trec la statutul de Alumni.

MW

După cum îi spune și numele, Motivational Weekend este evenimentul care se concentrează pe motivarea voluntarilor, după o perioadă de lucru intens la evenimente. Pe durata unui weekend, participăm la traininguri de soft skills și activități care să ne aducă mai aproape unul de altul.

Gală 

Gală este evenimentul la care celebrăm reușitele de peste an împreună cu cei care ne-au ajutat să ajungem la ele, persoane din mediul universitar, reprezentanți ai companiilor partenere, ai ligilor, dar și alumni BEST Iași.

JAM

Romanian Jamboree aduce la un loc voluntari din cele 6 grupuri locale BEST din România și Republica Moldova, într-un weekend presărat cu traininguri, discuții și alte activități. Deși din orașe diferite și nu ne întâlnim prea des, împărtășim aceleași valori și ne bucurăm să ne (re)vedem.