Sunteți interesat de o

COLABORARE

cu BEST Iași?


Partener Universitar

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi este o universitate de cercetare avansată şi educaţie. Misiunea acesteia este să desfăşoare activităţi specifice de creare, valorificare inovatoare a cunoaşterii şi transfer al acesteia către societate în domeniile fundamentale – Ştiinţe inginereşti, Arhitectură şi Urbanism –, precum şi în domenii interdisciplinare şi complementare, în comunitatea locală, la nivel regional, naţional şi internaţional.

Parteneri Anuali

Sprijinindu-se pe un model diversificat de bancă universală, Grupul imbină soliditatea sa financiară și expertiza în inovare cu strategia de creștere durabilă, pentru a deveni cel mai de încredere partener al clienților săi, o companie angajată în transformarea în bine a societății și a economiei.

Liberty has an ambitious strategy, designed to trigger a renaissance of manufacturing: re-growing steel manufacturing, re-invigorating the supply chain, spurring the development of new sustainable sources of power, retaining and generating new skilled jobs, creating a more sustainable and competitive future for industry.

Join us to turn your tech vision into a product though fine-tuned mentorship, access to bleeding-edge technologies and interaction with top companies and angel investors. Each year, up to 60 teams work from March to May alongside mentors, to improve their design, captivate users, develop & test their prototype into a MVP. In May, Demo Day brings the best teams into spotlight to gain outreach, traction and continued support from our network of alumni and business connections.

Sponsori Anuali

De mai bine de 105 de ani, Napolact este unul din cei mai importanti producatori de lactate. Din batrani umbla vorba ca Napolact s-a numit mai intai Atelierul lui Vlad. Iara asta se intampla de mult, pe la 1905. Producator de unt si branza de vaca si transformat in “Intreprinderea de Industrializare a Laptelui Cluj” o data cu nationalizarea din 1948, Napolact s-a nascut ca brand in 1990. .

Îndulcim viețile românilor încă din 1918 și continuăm să transmitem noilor generații, valoarea gusturilor clasice. Folosim dintotdeauna un ingredient secret: mândria produsului bine facut. Noi credem că valorile nu se uită niciodată. Oricât evoluăm și ne modernizăm, nu ne abatem de la rețetele autentice și de la ingredientele de calitate. Feleacul cunoaște rețetele dulciurilor nemuritoare și le face așa cum trebuie.

Totul a început în anul 1991 când doi oameni puternici cu spirit întreprinzător au demarat o fabrică de pâine. Succesul lor a adus cu sine și nevoia de noi sortimete și varietăți de patiserie. Cu trecerea timpului compania Cornelius SRL de dezvoltat o linie de producție pentru covrigi și rând pe rând au fost create rețetele și în final produsele din prezent.

Încearcă experienţa Master Escape, o experienţă plină de adrenalină, suspans şi mister! Cel mai mare centru Escape Room din România îţi pune la dispoziţie un maraton cu 9 jocuri de evadare. Alege un joc de evadare, evadează real dintr-o cameră şi noi îţi garantăm o distracție unică și memorabilă. Acceptă provocarea şi deja ai câștigat evadând din rutina zilnică! În plus, întreaga ta echipă va trece printr-o aventură uimitoare, la un preţ foarte bun. Alege-ţi jocul preferat și lasă aventura să înceapă! Vino cu prietenii şi evadează dacă poţi în mai puţin de 60 sau 90 de minute… Pentru a evada e nevoie să rezolvaţi o serie de jocuri de logică, intuiţie, îndemânare, percepţie sau muncă de echipă

Suntem in inima Tudorului de-o viata. De 20 de ani, ne bucuram de pofta de viata oferita de atmosfera studenteasca, pe care am ales sa o intoarcem iesenilor sub forma celor mai gustoase produse, servite rapid si fara prea multe fite ospataresti. Am aparut in inima campusului ca o alternativa la uriasa cantina, in care studentii faceau cu randul „de serviciu”, dar care tinea si loc de discoteca, in serile lungi de weekend

Parteneri Educationali

Suntem o echipă de profesionişti în domeniul Resurselor Umane, cu experienţă şi entuziasm. Ne simţim împliniţi în munca noastră atunci când, în urma colaborărilor cu noi, clienţii obţin performanţa tangibilă. Suntem la început şi vrem să creştem odată cu rezultatele tangibile ale partenerilor noştri de business. Ne concentrăm pe construirea de parteneriate bazate pe încredere, în care beneficiile sunt monetizate îndelung după încheierea unui proiect comun.

Facem training și o facem cu pasiune! Ați mai auzit asta, nu?
Atunci hai să zicem altfel: facem training și noi credem că o facem bine. Nu ar trebui să ne crezi pe cuvânt. Ar trebui să testezi dacă e doar o credință de-a noastră sau e ceva real.
Poți testa tu, individ, pentru propriul beneficiu sau tu, lider al unei echipe ce crezi că are nevoie de dezvoltare pentru a crește productivitatea. Avem mii de ore de training la activ și creștem în fiecare an. Dezvoltăm continuu programe de training care să răspundă cât mai bine nevoilor oamenilor care ne ies în cale.

Premian este o companie care oferă programe avansate de training pe vânzări și leadership pentru companiile care își doresc coechipieri ”high achievers”. .

ITst este un grup de inițiativă ce are ca scop construirea unei comunități de excelență în IT. Ne adresăm tinerilor pasionați, ce doresc să investească în dezvoltarea lor personală și profesională, pentru, ca ulterior, aceștia să facă pasul dinspre „bun!” spre „foarte bun”.

Concepem programe personalizate de evaluare care ajută organizațiile să își dezvolte echipele. Oferim un tablou obiectiv al trăsăturilor, abilităților și tendințelor existente într-un anume moment. Astfel, pot fi stabilite repere și direcții pentru creștere și se poate măsura și aprecia efectul programelor de dezvoltare ale angajaților. În exerciții sunt folosite situații concrete, inspirate din realitatea de business de zi cu zi, pentru a observa și evalua participanții în contextul rolului actual sau potențial din organizație. Aceasta oferă atât imaginea modului în care acționează o persoană în viața reală, cât și oportunitatea de a antrena noi abilități și de a învăța noi căi de acțiune. Puterea reală a unui proiect de evaluare apare atunci când este folosit nu doar ca un instrument de măsurare a prezentului, ci mai ales pentru anticiparea și pregătirea viitorului.

Parteneri Media

Centrul de Resurse Re-Start este o platformă info-web lansată în 2011 în sprijinul tuturor celor interesați de formarea profesională continuă – angajați, liber profesioniști, proaspăt absolvenți.
Valorile noastre sunt: Încrederea: Membrii comunității Re-Start au încredere în șansa de a reuși, depășind obstacolele și atingând obiectivele propuse.
Spiritul civic: Ne propunem să facilităm gratuit accesul membrilor comunității la resurse și informații utile dezvoltării personale și profesionale.
Egalitatea de șanse Ne dorim o comunitate în care fiecare să-și poată valorifica potențialul creativ, fără a marginaliza și fără a fi marginalizat.

Prezent pe piaţa de publicitate Out of Home din anul 2006, WINK este o companie de media publicitară specializată în gestionarea de reţele de digital signage, administrare și închiriere de spaţiu publicitar multimedia.
WINK operează 4 segmente de business principale pe piaţa de publicitate OOH, care converg și oferă exact ceea ce așteaptă un publicitar: spaţii și locuri emblematice, impact puternic și cea mai diversă audienţă de astăzi.

Iulius Mall este primul centru comercial modern de tip shopping mall din Iași, primul din afara Bucureștiului și al doilea din România, inaugurat în aprilie 2000.Deținut de compania ieșeană Iulius Group, Iulius Mall e situat în campusul studențesc din cartierul Tudor Vladimirescu, având o suprafață închiriabilă de 25.400 de metri pătrați și peste 200 magazine.

Suntem alături de organizatorii de evenimente şi proprietarii de localuri încă din 2004. An de an, lună de lună şi zi de zi aducem publicului cele mai noi ştiri despre evenimente şi locaţii. Avem peste 6000 de abonaţi la newsletter şi circa 2000 de vizitatori ne trec zilnic pragul. Am început în Iaşi iar din 2009 ne-am extins la nivel naţional şi momentan acoperim 10 oraşe, cele mai mari din România. În martie 2011 echipa InOras.ro s-a schimbat şi odată cu ea şi filosofia de business ce stă în spatele acestui proiect. Noua noastră poziţionare este aceea de „ghid complet de distracţii urbane” şi încercăm să oferim atât vizitatorilor cât şi clienţilor noştri o experienţă corectă şi completă.

Curierul de Iasi este un buletin de informatii edilitare al Primariei Municipiului Iasi fondat in anul 2003. Curierul de Iasi apare o data pe saptamana pe suport de hartie si este actualizat zilnic pe site-ul www.curierul-iasi.ro.

Fest.ro este un ghid bine organizat al localurilor, distracțiilor și evenimentelor culturale din Iasi, Romania. Aici puteți găsi informații detaliate și utile despre diverse locuri unde vă puteți petrece timpul: fie pentru a sta cu prietenii, fie pentru a lua masa, fie pentru a vă distra. Printre localurile incluse pe site se numără restaurante, cafenele, cluburi, baruri, teatre, muzee, cinematografe, locuri de agrement și sport și altele. De asemenea, aici puteți afla despre concerte, spectacole, expoziții, filme și despre alte evenimente. Modul în care sunt prezentate toate aceste informații vă permite ușor să găsiți ceea ce doriți, și chiar mai mult decât atât - veți cunoaște noi localuri și nu veți rata nici un eveniment.

Contactează-ne

BEST Iasi
Campus Tudor Vladimirescu Cămin T11, parter cam. 3
Cod 700305 – Iași - Romania
+40 755 085 574