Sunteți interesat de o

COLABORARE

cu BEST Iași?


Partener Universitar

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi este o universitate de cercetare avansată şi educaţie. Misiunea acesteia este să desfăşoare activităţi specifice de creare, valorificare inovatoare a cunoaşterii şi transfer al acesteia către societate în domeniile fundamentale – Ştiinţe inginereşti, Arhitectură şi Urbanism –, precum şi în domenii interdisciplinare şi complementare, în comunitatea locală, la nivel regional, naţional şi internaţional.

Parteneri Anuali

ArcelorMittal este cea mai mare companie siderurgică și minieră din lume, fiind prezentă în peste 60 de ţări. ArcelorMittal este lider pe toate pieţele internaţionale principale ale industriei siderurgice, incluzând sectorul auto, de construcţii, de electrocasnice şi de ambalare, având centre de dezvoltare şi cercetare şi tehnologii remarcabile, precum şi stocuri considerabile de materii prime şi reţele de distribuţie foarte bune.

Work and Travel este un program inițiat în anii ‘60 de Departamentul de Stat al Statelor Unite pentru studenții din întreaga lume care vor să viziteze America în timpul vacanței de vară. Când mergi la American Experience, poți să fii sigur că ai cele mai bune opțiuni de lucru și cazare într-una din destinațiile în care vrei să ajungi. In primul rând, pentru că sunt lideri de programe de schimb cultural și educational cu Statele Unite. Dar și pentru că dețin o lungă listă cu angajatori, de unde poți alege job-ul pe care vrei să-l ai. Pâna acum, au reușit să trimită câteva zeci de mii de studenți în SUA. Este o cifră care a propulsat compania în topul celor mai mari companii de acest gen din Europa de Est.

Incă de la înființare, în anul 2002, Madd Electronics Group a pus accentul pe mobilitate și viteza cash flow-ului în detrimentul unui profit mai mare, atrăgându-si astfel de partea sa o cotă de piață consistentă pe de o parte, precum și reacții dintre cele mai diverse din rândul concurenței pe de altă parte. Până în prezent Madd Electronics Group s-a afirmat astfel ca un jucător distinct, care a câștigat respectul celor mai mari jucători ai pieței din România.

Fornetti este o societate de talie internațională, în sectorul productiv al industriei de panificație, care oferă într-adevăr un pachet de servicii complete. Spunem cu mândrie că este lider pe piața de profil în Ungaria. Produsele excepționale, soluțiile tehnice și de marketing au impus renumele companiei în toată Europa, iar trendul ascendent pe piață se va menține și în anii următori.
Baza filozofiei noastre este ca o dată cu produsele, să aducem și un plus de valoare; valoare care își va găsi drumul către parteneri și în viitor. Suntem mândri să constatăm obiceiul consumatorilor de a cumpăra zilnic produsele Fornetti de la partenerii noștri de Franciză, mici și mari întreprinzători.

Suntem în inima Tudorului de-o viata. De 20 de ani, ne bucurăm de pofta de viața oferită de atmosfera studențească, pe care am ales să o întoarcem ieșenilor sub forma celor mai gustoase produse, servite rapid și fără prea multe fițe ospătărești.

Ideea de a fabrica ochelari Cardboard chiar în România (în Iași, mai exact) mi-a venit atunci când mi-am dat seama că pot fabrica ceva mult mai calitativ, mai ușor de folosit și mai accesibil decât ceea ce se găsește pe piață. Prima oară, am intrat în contact cu ochelarii Cardboard la Simplon România. Pentru cei ce nu știu, Simplon este un program intensiv ce oferă cursuri de programare care a demarat în Franța iar România a fost prima țară în care s-a deschis o filială. Aici ne-au fost prezentați ochelarii Cardboard iar mie mi-au plăcut atât de mult, încât mi-am dorit să am și eu o pereche. În momentul în care am vrut să-i comand, a început aventura deoarece am constatat că toți ochelarii Cardboard de pe piață sunt fabricați în China, unii dintre ei cu reale posibilități de îmbunătățire. Așa că am profitat de cunoștințele pe care le am și, împreună cu fratele meu, am pornit acest business. Am identificat producători locali de materie primă și am construit primii ochelari Cardboard fabricați în România, cu materiale românești.

În România, am lansat Green Cola în 2016, țintind un public preocupat de un stil de viată sănătos. Încă de la început, Green Cola a devenit băutura răcoritoare preferată a tuturor celor care vor să se bucure de gustul inconfundabil de cola îndulcit în mod natural, fără calorii, aspartam sau arome artificiale. Și aici, la fel ca în toate celelalte țări în care a fost lansată, Green Cola inovează printr-un produs unic pe piața locală.

Parteneri Educationali

Suntem o echipă de profesionişti în domeniul Resurselor Umane, cu experienţă şi entuziasm. Ne simţim împliniţi în munca noastră atunci când, în urma colaborărilor cu noi, clienţii obţin performanţa tangibilă. Suntem la început şi vrem să creştem odată cu rezultatele tangibile ale partenerilor noştri de business. Ne concentrăm pe construirea de parteneriate bazate pe încredere, în care beneficiile sunt monetizate îndelung după încheierea unui proiect comun.

Facem training și o facem cu pasiune! Ați mai auzit asta, nu?
Atunci hai să zicem altfel: facem training și noi credem că o facem bine. Nu ar trebui să ne crezi pe cuvânt. Ar trebui să testezi dacă e doar o credință de-a noastră sau e ceva real.
Poți testa tu, individ, pentru propriul beneficiu sau tu, lider al unei echipe ce crezi că are nevoie de dezvoltare pentru a crește productivitatea. Avem mii de ore de training la activ și creștem în fiecare an. Dezvoltăm continuu programe de training care să răspundă cât mai bine nevoilor oamenilor care ne ies în cale.

Parteneri Media

Centrul de Resurse Re-Start este o platformă info-web lansată în 2011 în sprijinul tuturor celor interesați de formarea profesională continuă – angajați, liber profesioniști, proaspăt absolvenți.
Valorile noastre sunt: Încrederea: Membrii comunității Re-Start au încredere în șansa de a reuși, depășind obstacolele și atingând obiectivele propuse.
Spiritul civic: Ne propunem să facilităm gratuit accesul membrilor comunității la resurse și informații utile dezvoltării personale și profesionale.
Egalitatea de șanse Ne dorim o comunitate în care fiecare să-și poată valorifica potențialul creativ, fără a marginaliza și fără a fi marginalizat.

Prezent pe piaţa de publicitate Out of Home din anul 2006, WINK este o companie de media publicitară specializată în gestionarea de reţele de digital signage, administrare și închiriere de spaţiu publicitar multimedia.
WINK operează 4 segmente de business principale pe piaţa de publicitate OOH, care converg și oferă exact ceea ce așteaptă un publicitar: spaţii și locuri emblematice, impact puternic și cea mai diversă audienţă de astăzi.

Girls Who Code Romania a fost fondat din pură pasiune pentru programare pe data de 15 februarie de Monica Muntean. Misiunea noastră este să încurajăm varietatea angajaților din domeniul IT românesc prin creșterea numărului de fete și femei care vor alege o carieră legată de programare.
Noi oferim suport începătoarelor și celor cu cunoștințe medii pentru a le ajuta să își îmbunătățească abilitățile de programare prin programe online și offline precum workshop-uri, mentoring online, conferințe, prezentări și întâlniri. În același timp, noi creăm oportunități pentru femeile cu cunoștințe avansate pentru ca ele să se perfecționeze prin hackatoane, workshopuri avansate si implicare ca mentori în programele noastre.

Contactează-ne

BEST Iasi
Campus Tudor Vladimirescu Cămin T11, parter cam. 3
Cod 700305 – Iași - Romania
+40 755 085 574