DEVELOPING STUDENTS
SINCE 2000

DESPRE NOI

BOARD OF EUROPEAN STUDENTS OF TECHNOLOGY

Ca și tine, suntem niște studenți plini de energie și idei, care și-au dorit să își valorifice timpul liber în cel mai bun mod. Împreună cu studenți europeni din mediul tehnic, de care ne leagă nu doar domeniul de studii, ci și viziunea despre educație și pasiunea pentru proiecte reușite, formăm BEST.

EVENIMENTELE NOASTRE

PROVE IT

PROVE IT

Prove it este un techathon de 24 de ore, care lansează o serie de provocări din mai multe domenii tehnice.

JOBSHOP

JOBSHOP®
JobShop® are drept scop integrarea mai ușoară a studenților și absolvenților pe piața muncii.

EBEC

EBEC
European BEST Engineering Competition este un concurs de inginerie prin care studenții își pot demonstra abilitățile tehnice.

BEST COURSE IN SUMMER

BEST COURSE IN SUMMER

BEST Course in Summer este un curs de vară care aduce la Iași studenți din toată Europa, pentru a învăța despre un subiect anume și pentru a descoperi mai multe despre România.

CURSURILE BEST

Dacă ai visat cândva să fi student la o universitate din Europa, atunci Cursurile BEST sunt o oportunitate perfectă și la îndemână pentru tine! Să faci o săptămână de studii la una din cele mai dezvoltate universități ar putea să fie aventura studenției tale!

Programul BEST-ului de educație complementară prin Cursurile de Sezon este unul dintre cele mai vechi și mai importante proiecte ale noastre, al cărui scop principal este să extindă orizontul de cunoștințe al studenților pe diferite arii și să contribuie la dezvoltarea personală a acestora.

Summer Courses

COLABOREAZĂ CU NOI

ÎNSCRIE-TE CA VOLUNTAR

Nimic nu se compară cu viața de student: ai energie, ai tot timpul din lume și mai ai și motivația de a face lucrurile bine. Dacă vrei să te implici în proiecte care să-ți aducă nu doar satisfacție, ci și experiențe unice, devino voluntar BEST.

REDIRECȚIONEAZĂ 3.5%

Dacă doriți să ne ajutați în continuarea tradiției de 21 de ani de dezvoltare a studenților interesați de tehnologie din Iași, puteți să completați formularul de mai jos care presupune redirecționarea a 3.5% din impozitul de venit spre BEST Iași.

PARTENERII NOȘTRII