Știai că doar prin obiceiul de a mirosi o cafea poți fi mai puțin stresat? Sau că o cafea te poate face mai fericit? Iar în același timp îmbunătățește memoria, menține creierul sănătos și reprezintă o sursă excelentă de antioxidanți?

Noi știm asta. De aceea în fiecare zi, indiferent că este dimineață, după-amiază, sau chiar și seară, ne răsfățăm cu câte o cafea de la Teo’s Cafe, în sediul nostru.Prin acest obicei reușim să lucrăm cu mult drag și spor la toate evenimentele noastre, păstrându-ne astfel doza de energie necesară pentru a realiza cât mai multe lucruri!

În ultima vreme, am observat că toată lumea din jurul nostru e pe fugă, inclusiv noi. Nu mai avem timp să stăm relaxați la o cafenea și să ne savurăm cafeaua preferată. Cu toate astea Teo’s Cafe au găsit soluția perfectă reușind să ne facă viața mai ușoară și mai frumoasă prin produsele de calitate, la un preț redus.

Părerea noastră despre Teo’s Cafe?

Cafeaua este excelentă, prețurile sunt accesibile, se acordă o atenție sporită la prepararea produselor, iar acestea sunt livrate într-o ambianță plăcută, cu un nivel ridicat de ospitalitate. Teo’s Cafe deține și o gamă largă de produse prin care reușesc să ne impresioneze: de la clasicul espresso, la noile sortimente cu arome, la cappuccino, frappe-uri, și să nu uităm de produsele pentru cei care doresc o pauză de la cafea: ciocolata caldă și gama diversificată de ceaiuri.

Noi bănuim că ei mai folosesc, pe lângă cele necesare preparării acestor produse, un ingredient secret: o doză mare mare de energie!

Dacă v-am facut curioşi, Teo’s Cafe este prezent în Iași, Bacău, și de foarte puțină vreme în Cluj. Încă un brand care ia naștere în Iași și crește treptat în toată țara. Suntem mândri de oamenii cu inițiativă din comunitatea locală și apreciem plusul de valoare pe care ei îl aduc în cadrul mediului ieșean.

Pentru că știm că cei mai mulți dintre noi nu funcționează la capacitatea maximă fără doza de cofeină, de ce să nu ne răsfățăm cu o mulțime de băuturi delicioase?

Data viitoare când pleci spre facultate fă și tu o oprire la Teo’s pentru a-ți dinamiza dimineața. Noi sigur asta vom face în continuare!

DSC_0271