Încă din 1989 asigurăm modalităţi de a facilita comunicarea, cooperarea și schimbul de experienţă între tinerii studenţi europeni din mediul academic tehnic. Organizaţia este prezentă în 94 de universităţi tehnice din 33 de ţări europene.

BEST încearcă să ajute studenţii europeni să devină mai deschiși spre colaborarea internaţională, oferindu-le șansa de a se familiariza cu diversitatea culturală europeană, dezvoltându-le, în același timp, și capacitatea de a lucra în medii internaționale.

BEST Iași a luat naștere în anul 2000 din inițiativa unor studenți ai Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi, care împărtășeau aceleași valori ca și membrii BEST din Europa și care, prin motivația lor, au reușit să facă dintr-un vis un obiectiv atins.

În România și Republica Moldova, organizația BEST este prezentă în 6 orașe: Brașov, București, Cluj-Napoca, Chișinău, Iași și Timișoara.

Astăzi, BEST Iași numără peste 45 de membri implicați activ în toate evenimentele noastre, împărtășind și susținând misiunea,viziunea, valorile şi obiectivele BEST alături de 152 Alumni ce ne susțin atât în dezvoltarea organizației, cât și a noilor membri.

BEST Iași în cifre:

  • 17 Evenimente naţionale de carieră JobShop®;
  • 17 Cursuri academice de sezon;
  • 9 evenimente internaţionale;
  • 5 competiţii inginerești;
  • 6 ediții ale evenimentului BEST Training Weekend;